Byggtjänster

Nybyggnation

Vi på DNB Bygg & Fastighetsservice AB bygger lösvirkeshus utifrån ditt önskemål, bräda för bräda, spik för spik – till ett fast pris eller löpande tid. Vill du ha en arkitektritat hus, ett hus efter egen ritning eller hämta inspiration från vår arkitekt så hjälper vi dig.

Väljer du oss som hustillverkare för din nybyggnation får du trygghet, kvalitet och lite extra omtanke

Bygg _nybyggnation

Tak

Om du svarar ja på en eller flera av frågorna nedan och vill undvika kostsamma skador, då är det hög tid att byta tak!

Är det fuktigt på vinden eller läcker det in vatten genom taket ibland? Växer det mossa, som binder fukt och föroreningar på takpannorna? Har du ett papp- eller shingeltak som torkat eller krackelerat?

Ett plåttak med beläggningen som flagnat eller har plåten till och med börjat rosta? Är det dags att äntligen göra sig av med ditt eternittak? Överväger du att tilläggsisolera ditt tak? Är ditt tak en säkerhetsrisk? Ska du sälja ditt hus och vill få ett bättre pris för det?

Bygg_tak

Badrum

En badrumsrenovering ger en lyxigare känsla i hemmet samtidigt som det höjer värdet på bostaden. Tänk på att du kan använda ROT-avdraget för att få badrumsrenoveringen till ett mycket billigare pris än tidigare.

Bygg_badrum

Kök

Har du bestämt dig för att renovera ditt kök och nu letar du efter det företag som gör det bäst? Då har du kommit rätt! Vi gör det helt enligt dina önskemål, med den största känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis – enligt alla regler som gäller i branschen.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB kan förvandla ditt kök till drömplatsen i hela huset.

Bygg_kok

Betong, rivning och sanering

Vi utför arbeten inom håltagning, rivning, sanering och vi är stolta över att kunna erbjuda ett arbete utfört av trevlig och kompetent personal med en positiv attityd.

Bygg_betong-rivning-sanering

Trappor

Med DNB Bygg & Fastighetsservice AB kan du snabbt och enkelt förnya din trappa. Färdiga grundoljade trappsteg, stavlimmad ek, alla typer av mattor, slipa och lacka (måla). Stegen passar både öppna och stängda trappor och limmas smidigt med lim av typen MS Polymer.

Bygg_trappor

Golv

Vi utför professionell slipning av alla slags trägolv som till exempel parkett, men slipar även trösklar och trappor.

Med över 15 års erfarenhet har vi utvecklat en metod och lämnar ett lyckat resultat. Självklart använder vi marknadens bästa maskiner och produkter, allt för att ni ska få ett vackert och hållbart golv. Ibland går det inte att reparera eller slipa ett visst golv och då får man lägga ett nytt. Givetvis har vi med vår branschvana kompetensen att lägga ert nya golv.

Bygg_golv