Dina synpunkter är viktiga för oss

Lämnade omdömen

Perfect service on very short notice

Rated 5 out of 5
januari 28, 2021

Called Damir about installing a bathtub and he was able to come by and help me the same day! Expertly done in just about 15 min. I Will definately hire DNB bygg & Fastighetsservice AB again and would recommend it to everyone!

Frida Gustafsson

Bygga bredare och djupare balkong

Rated 5 out of 5
december 5, 2020

Utförde jobbet bra.

Ralf

Ny typgodkänd golvkonstruktion

Rated 5 out of 5
december 5, 2020

Utförde jobbet bra.

Ralf

Total renovering utav badrum

Rated 4 out of 5
juni 8, 2020

Anlitade DNB bygg som utförde en total ombyggnad av mitt badrum. Min renovering kom att påverkas utav covid19 pandemin men bla. förseningar. En del kommunikations svårigheter. Damir var väldigt tillmötesgående och noggrann med slutförandet av jobbet. Super nöjd med slutresultatet!!

Lina

Grymma

Rated 5 out of 5
maj 15, 2020

Damir är fantastisk att samarbeta med!!! Resultatet blir bra och dem utför till och med mer än vi kommit överens om!!!! Rekommenderas starkt!!!

Emir

Totalrenovering exkl badrum

Rated 4 out of 5
april 21, 2020

Använt DNB tidigare och varit supernöjda med köksrenovering. Därför var det inget svårt beslut att välja DNB för renovering av vår lägenhet i Göteborg. Damir är fantastisk som byggherre och all kommunikation sköts på ett väldigt proffsigt sätt. Enda anledningen till 4-stjärnor är att det varit för mycket ny personal vilket inneburit mycket småsaker som tagit lång tid att åtgärda. Vi råkade även ut för en skada på grund av misstag. Jag ska tillägga att det aldrig varit något problem med hanteringen, Damir har varit mycket hjälpsam och måna om att vi blir nöjda i efterhand. På det stora hela är vi supernöjda.

Erik och Jenny

Professionell

Rated 5 out of 5
april 6, 2020

Damir var väldigt professionell och hjälpsam i hela processen

Danesh

Total Renovering av Badrum

Rated 5 out of 5
februari 8, 2020

Mycket nöjd med arbetet som gjorts, resultatet var över förväntan.

Adem

Badrum och tvättstuga

Rated 5 out of 5
februari 4, 2020

Vi har renoverat två badrum, en toalett och en tvättstuga och är helnöjda med resultatet. Damir har under hela renoveringen gett snabb återkoppling och han har varit otroligt tillmötesgående.

Camilla och Carlos

Marbodal kök, köks renovering

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

Vi renoverade hela köket och ett Marbodal-kök installerades. Byggheren Damir visade upp ett Marbodal monteringscertifikat och en detaljerad arbetsplan innan allt påbörjades och då blev vi säkrare att vi valt rätt företag . Vi är jätte nöjda med jobbet företag utförde och vi rekommenderar Dnb bygg & fastighetsservice AB till alla som vill ha en pålitlig och professionellt företag som ger perfekt resultat.

Jonna och Kim

Nybyggnad av carport med altan ovanpå

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

Vi är mycket nöjda med planering och genomförandet av hela projektet. Carporten med altan ovanpå skulle även byggas ihop med befintlig altan och det blev precis så som vi hade tänkt oss.

Anki

Omfatande renovering av radhus om 113 kvm i Lerum 14/7

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

En sällsynt pålitlig och kompetent byggfirma!
Över förväntan nöjd med utfört arbete samt alla överenskommelser av en omfattande renovering av min bostad! De höll avtalad tid samt pris och resultat är mycket proffsigt gjort. Byggherren, Damir, har jag upplevt som genuint mån om att tilgodose min önskan. Han har dessutom varit lätt att kontakta och har fört en god dialog med mig under hela projektet vilket har känts mycket tryggt. Anlitar gärna företaget igen och rekomenderar det varmt till alla i min omgivning!

Malin (2014-09-13)

Fasadbyte på ett hus från år 1931 i Ale

Rated 4 out of 5
januari 26, 2020

Vid telefon kontakt och personligt besök:)
var proffsig och trevligt med bra bemötande och verkande kunnig och snabb

Anders (2014-10-16)

Ombyggnad (2011- 2015)

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

Vi anlitade DNB bygg som utförde en
total ombyggnad av vårt gamla hus
Jobbet utfördes mycket bra, med största belåtenhet. Får utan tvekan en 5:a i betyg.

Thomas P (2015-01-13)

Totalrenovera Villa

Rated 4 out of 5
januari 26, 2020

Vi är mycket nöjda, de får betyget 4.
Enda anledningen till att de inte fick 5 var att det tog lite längre tid än planerat främst för att vi fick göra om ett golv. Det sköttes snyggt och de tog på sig hela det ekonomiska ansvaret. Vi är speciellt nöjda med kundkontakten som sköttes av Damir, han är mycket tillgänglig och flexibel.

Marianne F. (2015-02-04)

Carport med altan ovanpå

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

Vi anlitade dem för att bygga en dubbel carport med altan ovanpå som skulle byggas ihop med befintlig altan. De förstod precis vad som skulle göras och vi är jättenöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera dem

Anki (2019-12-20)

Takterrassen och Parkett

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

Vi fick ett väldigt bra bemötande från DNB bygg. Dom bytte parkettgolv i lägenheten samt renoverade takterrassen. Allt gick snabbt och bra och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Jonas

Badrum

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

Vi fick vårat badrum uppbyggt. Vi hade bra kommunikation. Jobbade bra och snabbt. Blev väldigt bra. Super nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Manuel S

Totalrenovering av nedervåning och installation av nytt kök.

Rated 5 out of 5
januari 26, 2020

DNB Bygg var mycket professionella i utförandet. DNB Bygg var rådgivande och uppmärksamma under projektet.
Kontakten med Byggledaren fungerade smidigt och all extra arbete och önskemål som inte fanns med i underlaget sköttes professionellt och uppfylldes utan krångel.
Snickarna var noggranna och hemmet var alltid snyggt städat innan arbetsdagens slut.

Emir M.

Badrum

Rated 5 out of 5
januari 21, 2020

Renovering badrum, totalentreprenad. Trevliga, tydliga kontaktpersoner, tillgängliga och flexibla. När lite kompletteringar krävdes strax efteråt löstes det smidigt inom 2 dagar.
Prisvärda och servicemindade.

Admir